Απέκτησε τον Πάρις Λι για δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός!

Ο Λι ήταν ο βασικός στόχος του «τριφυλλιού» για να πάρει το «τιμόνι» της ομάδας στο παρκέ, με τον Αργύρη Πεδουλάκη, που έχει αναλάβει τον αγωνιστικό  σχεδιασμό του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, να καταλήγει στον άσο της Μονακό.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» δεν περιμένει να τελειώσει η φετινή χρονιά και ήδη έχει ξεκινήσει το «χτίσιμο» της επόμενης, έχοντας πρώτο στόχο να δώσει λύσει σε ένα θέμα που ταλανίζει τους «πράσινους» τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Πάρις Λι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μονακό, ήταν από τους πρωταγωνιστές στην εκπληκτική πορεία της «σταχτοπούτας» της Euroleague μέχρι τα πλέι οφ, όπου αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, όντας μάλιστα ένας από τους παράγοντες που έκαναν δύσκολη τη ζωή του Κώστα Σλούκα στη σειρά.

Ο 27χρονος πλέι μέικερ συμπληρώνει όλα όσα θέλει να έχει ο παίκτης που θα αναλάβει τα αγωνιστικά ηνία της νέα σεζόν ο Αργύρης Πεδουλάκης, με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού με συντονισμένες και γρήγορες κινήσεις να κλείνει τον Λι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Αμερικανός άσος μετά την εντυπωσιακή σεζόν με τη Μονακό, όπου είχε 7,2 πόντους, 2,4 ασίστ σε 19:28 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής, είναι έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία ομάδα όπως το «τριφύλλι». 

Ο Παναθηναϊκός με την προσθήκη του Πάρις Λι δίνει επιτέλους λύση σε ένα από τα προβλήματα των δύο τελευταίων ετών, αποκτώντας έναν παίκτη με ικανότητες και παραστάσεις Euroleague, χωρίς ιστορικό τραυματισμών και έτοιμο να ηγηθεί της «πράσινης» περιφέρειας.

Ο Πάρις Λι είναι απόφοιτος του Ιλινόις, ενώ έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στο Βέλγιο και στην Άντβερπ, πριν μετακομίσει για την Μπάμπεργκ. Οι εμφανίσεις του στη Γερμανία (9 π., 6,1 ασ.) τον έφεραν στο στόχαστρο της Ορλεάν, με την οποία πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας 14,9 πόντους και 7,8 ασίστ, επίδοση που τον ανέδειξε στον κορυφαίο πασέρ του γαλλικού πρωταθλήματος και του έδωσε το εισιτήριο για τη Μονακό και Euroleague. Με την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς συνολικά τη φετινή χρονιά έχει 11 πόντους και 4,7 ασίστ μέσο όρο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω