Τομάσεβιτς για Παναθηναϊκό: «Φέρε ξανά τον Ζέλικο και θα είσαι στα Final Four»

O θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και κάτοχος της Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό το 2007 Ντέγιαν Τομάσεβιτς μίλησε στο Eurohoops για το Final Four που φιλοξενεί το Βελιγράδι, αλλά και για την ανάγκη η Σερβία μέσω αυτής της διοργάνωσης αν αποδείξει γιατί επιβάλλεται να έχει δύο ομάδες στο θεσμό.

Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως το “κλειδί” για την επιστροφή στα… παλιά μεγαλεία θα ήταν το come back του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πράσινο πάγκο.

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί με κολακευτικά λόγια για τον συμπατριώτη του και back to back MVP της regular season του ΝΒΑ Νίκολα Γιόκιτς και την προσφορά του στη Σερβία.

Αναλυτικά τι είπε στο Eurohoops ο Γενικός Γραμματέας της Σερβικής Ομοσπονδίας:

Για τον Παναθηναϊκό: “Αισθάνομαι λυπημένος. Γνωρίζω την κατάσταση της ομάδας. Με τον Ζέλικο είμαστε καλοί φίλοι και βρισκόμαστε πολύ συχνά για να κουβεντιάσουμε. Ο Παναθηναϊκός αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καριέρας μου. Νομίζω ότι το κλειδί για να επιστρέψει στα Final Four είναι να επιστρέψει ο Ζέλικο. Φέρε ξανά τον Ζέλικο και θα είσαι στα Final Four”.

Για τη διοργάνωση του Final Four στη Σερβία: “Πλέον σαν πρεσβευτής του Final Four έχω την ευκαιρία να απολαύσω αυτές τις μέρες. Ο πιο σημαντικός ρόλος όμως για μένα και άλλους Σέρβους είναι να προωθήσουμε την ιδέα ότι η Σερβία αξίζει δύο ομάδες στην Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν και νομίζω ότι οι άνθρωποι της διοργάνωσης θα το καταλάβουν”.

Για τον Νίκολα Γιόκιτς: “Είναι πολύ δύσκολο να βρω τις λέξεις. Πέρυσι που βγήκε MVP ήταν σαν να κερδίσαμε την Ευρωλίγκα. Είναι πολύ δεμένος με τη Σερβία, τους ανθρώπους και την πόλη. Πάντα προωθεί τη Σερβία και την ιστορία της. Θέλουμε απλά να του πούμε ευχαριστώ και να μείνει συγκεντρωμένος στο μπάσκετ παραμένοντας ο άνθρωπος που είναι”.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω