Και Σίβα και Γιόβιτς έτοιμοι για Απόλλωνα!

Την πρώτη του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιήσει ο Πέιτον Σίβα στην αναμέτρηση του «τριφυλλιού» κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (7/5, 20:00). Τη θέση του Νεμάνια Νέντοβιτς θα πάρει ο Αμερικανός πλέι μέικερ.
Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» περίμεναν τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να μπορέσουν να δηλώσουν τον Σίβα στην Stoiximan Basket League, με τους ανθρώπους των «πράσινων» να ολοκληρώνουν την διαδικασία και τον Γιώργο Βόβορα να επιλέγει να αφήσει εκτός προς το παρόν τον Νέντοβιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει ακόμα προπονηθεί με τον Παναθηναϊκό, ο Στέφαν Γιόβιτς ανεβάζει ρυθμό, με το «τριφύλλι» να έχει ακόμα δύο αλλαγές στην Stoiximan Basket League και να θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Σίβα, ώστε να προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα στον τρόπο παιχνιδιού των «πράσινων». Ο Στέφαν Γιόβιτς ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του Γιώργου Βόβορα και επιστρέφει στη δράση για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για τον Νέντοβιτς, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να περιμένουν τον Σέρβο άσο να αποθεραπευτεί πλήρως και να μην θέλουν να ρισκάρουν κάποιο τραυματισμό, έχοντας πέρα από την αλλαγή του Σίβα ακόμα δύο στη διάθεσή τους.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος άλλωστε έχει ακόμα 2 αγωνιστικές, με το «τριφύλλι» όπως όλα δείχνουν να κάνει τη τελική επιλογή του ρόστερ πριν την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στα πλέι οφ και να αφήνει και μία αλλαγή δίχως να την χρησιμοποιήσει.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω