Καλάθης:"Το καλύτερο για το αντίο του Διαμαντίδη"!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το Honouring Our Legacy και την εμπειρία που έζησε ο Νικ Καλάθης. Ο διεθνής γκαρντ, υποστήριξε πως έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και σε αυτές του Παναθηναϊκού, έτσι ώστε να έρθει μια χρονιά με απόλυτη επιτυχία και να συνδυαστεί με το αντίο του Δημήτρη Διαμαντίδη από την ενεργό δράση.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τη γιορτή της Τετάρτης: «Μεγάλη βραδιά για όλο τον σύλλογο. Ήταν τεράστιοι παίκτες που έπαιξαν για αυτή την ομάδα. Όλοι γνωρίζουν πόσο μεγάλος είναι ο Παναθηναϊκός. Όλοι γνωρίζουν τι έχει κάνει για τον Παναθηναϊκό η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ήταν ωραίο για όλους μας, μια πολύ μεγάλη γιορτή. Όσο για το παιχνίδι, δεν παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε, αλλά ακόμα είμαστε στην αρχή».
Για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Γνωρίζω τι έκανε ως παίκτης. Ήταν ηγέτης, ήταν πόιντ γκαρντ και αποτέλεσε έναν παίκτη-θρύλο. Τώρα ως προπονητής, έχω δει πόσο επιτυχημένος είναι με την Εθνική του ομάδα, είναι ευκαιρία για εμένα να μάθω πράγματα από τον προπονητή μου, ειδικότερα από τη στιγμή που έπαιζε στην ίδια θέση και μπορεί να μου μάθει αρκετά, ελπίζω να τον βοηθήσω ως παίκτης».
Για τη φετινή χρονιά: «Έχω αυτοπεποίθηση, πιστεύω στον εαυτό του. Θέλω να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλό, για τον Μήτσο και για την ομάδα. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πούμε αντίο στον Διαμαντίδη όπως του αξίζει»

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω