Ευρωλιγκάτο γκαρντ με Ελληνική προϋπηρεσία κοιτάει ο Παναθηναϊκός

Ο Φέρελ όπως σας έχουμε ενημερώσει είναι ένα βήμα από την αποχώρηση από την ομάδα και ο Παναθηναϊκός ήδη σκανάρει την αγορά για αντικαταστάτη.

Περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν και περίπτωση τύπου Φέρελ δεν πρέπει να ξαναυπάρξει. Ναι μεν ο Αμερικανός έχει την ποιότητα σαν παίκτης αλλά δεν κούμπωσε στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας και δεν προσαρμόστηκε ποτέ στα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για παίκτη που θα μπει και θα κουμπώσει άμεσα γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις από τη φιλοσοφία του Ευρωπαϊκού τρόπου παιχνιδιού.

Ο Δημήτρης Πρίφτης και το τιμ του εξετάζουν εξονυχιστικά περιπτώσεις παικτών που προτείνονται για να βρεθεί ο εκλεκτός,

Σύμφωνα με πληροφορίες στη λίστα υπάρχει και όνομα παίκτη ο οποίος ανήκει σε ομάδα Ευρωλίγκας αλλά δεν έχει χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα να θέλει να αποδεσμευθεί για να παίζει. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει περάσει στο παρελθόν από την Basket League με πολύ καλή παρουσία η οποία και του έδωσε την μεταγραφή στο υψηλότερο επίπεδο.

Να θυμίσουμε ότι οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν παίκτη από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκα μέχρι και την 18η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω