Θλάση ο Νέντοβιτς αλλά ποιος εκπλήσσεται;

Το... απουσιολόγιο του Δημήτρη Πρίφτη γέμισε και τα νέα είναι δυσάρεστα στον Παναθηναϊκό: θλάση ο Νεμάνια Νέντοβιτς που χάνει το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (4/11), παραμένουν αμφίβολοι οι Ιωάννης Παπαπέτρου - Οκάρο Ουάιτ.

Άσχημα μαντάτα στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος σούτινγκ γκαρντ του «τριφυλλιού» ένιωσε ένα «τσίμπημα» στον προσαγωγό στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Το αποτέλεσμά της έδειξε πως ο ποιοτικός σκόρερ έχει υποστεί θλάση στον αριστερό προσαγωγό. Έτσι, ο «Νέντο» θα απουσιάσει από τον αγώνα της Σερβίας με τον Ερυθρό Αστέρα και η κατάστασή του θα επανεκτιμαται ημέρα με την ημέρα.

Από εκεί και πέρα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου (τραυματισμός στο ισχίο) και ο Οκάρο Ουάιτ (ενοχλήσεις στη γάμπα), που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στους Ροδίτες για να προφυλαχθούν, ακολούθησαν μέρος της προπόνησης της Τρίτης (2/11).

Οι γιατροί και οι προπονητές των νταμπλούχων Ελλάδας θα δουν εκ νέου την κατάστασή τους την Τετάρτη (3/11) για να αποφασίσουν αν οι δύο φόργουορντ θα συμπεριληφθούν στο ταξίδι για το Βελιγράδι.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω