Φέρελ: «Δύναμή μας το ΟΑΚΑ, παίξαμε άμυνα»

Ενθουσιασμένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αναντολού Εφές εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιόγκι Φέρελ, που έδωσε ιδιαίτερη μνεία στην άμυνα των «πράσινων» και τον κόσμο της ομάδας.


Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ στην κάμερα της NOVA:

«Το πιο σημαντικό ήταν πως παίξαμε άμυνα. Αυτό ας δίνει ενέργεια να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Είχαμε ευκαιρία να κάνουξε kick out πάσες για ελεύθερα σουτ, σταματήσαμε πολλές επιθέσεις της Εφές».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος έδωσε πολλή ενέργεια. Είναι δύναμή μας το ΟΑΚΑ, ήρθαν πολλοί φίλαθλοι στο γήπεδο. Νομίζω ότι μπήκαν στο κεφάλι των αντιπάλων και τους επηρέασαν ψυχολογικό».

Για την συνέχεια: «Είμαστε ενθουσιασμένοι αλλά δεν μένουμε εδώ. Σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τον αντίπαλό μας, να διαβάσουμε τα χαρακτηριστικά του, να μάθουμε το scouting report. 

Για την διαμονή του στην Ελλάδα και την μετάβασή του: «Περνάω τέλεια. Μου αρέσει το φαγητό εδώ. Μένω ακόμα σε ξενοδοχείο οπότε παραγγέλνω συνέχεια.

Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πολύ ώστε να μάθω το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το στυλ του. Κάνουν πιο εύκολη την μετάβαση για εμένα».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω