Έτοιμος να ντεμπουτάρει ο Φέρελ με Μακάμπι!

Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, Γιόγκι Φερέλ, είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τα «πράσινα» στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21/10, 21:05).

Ο πρώην NBAer έφτασε στην Αθήνα την προηγούμενη Πέμπτη (14/10) και μια μέρα μετά προπονήθηκε ατομικά στο ΟΑΚΑ (15/10), καθώς η «πράσινη» αποστολή βρισκόταν στην Μαδρίτη, για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ.

Αυτές τις μέρες ο Φερέλ έχει ανεβάσει... στροφές και πλέον ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι», το οποίο όλα δείχνουν πως θα έρθει στη δύσκολη αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μάλιστα, επέλεξε και τον αριθμό της φανέλας του, που θα είναι το Νο. 11.

Μετά την νίκη επί του Ιωνικού (92-78) ο Δημήτρης Πρίφτης είχε τονίσει πως ο Αμερικανός γκαρντ θα συμπεριληθεί στην αποστολή για το Ισραήλ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στις δηλώσεις, πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την έδρα του συνόλου του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

«Ναι, ναι, θα είναι στην αποστολή κανονικά», είπε ο Έλληνας τεχνικός σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα αγωνιστεί ο νέος παίκτης του, με τον παρτενέρ του στη θέση «1», Κέντρικ Πέρι, να αναφέρει: «Πιστεύω ότι σίγουρα μπορεί να βοηθήσει και στην επίθεση και στην άμυνα με δεδομένη την εμπειρία του. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να τον βοηθήσουμε να μπει γρήγορα στο κλίμα, να μάθει τα συστήματα και να νιώσει άνετα».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω