ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Επανεξετάστε την προσέλευση και τη χωρητικότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων!»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε επιστολή προς την κυβέρνηση και τους Πλεύρη, Αυγενάκη και Μαυρωτά για την επανεξέταση στο θέμα της προσέλευσης και της χωρητικότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η «πράσινη» ΚΑΕ πήρε την πρωτοβουλία και έστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλέυρη, τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, ώστε να επανεξεταστεί το ζήτημα της προσέλευσης των θεατών και της χωρητικότητας στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στην επιστολή υπάρχει η πρόταση να ισχύσει ό,τι και στα λοιπά πεδία δραστηριοτήτων (εστίαση, κινηματογράφοι), με την πλήρη απελευθέρωση για τους εμβολιασμένους και 100% πληρότητα. Εξάλλου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις προβλέπεται έτσι κι αλλιώς η παρουσία εμβολιασμένων φιλάθλων, οπότε η διοίκηση του «τριφυλλιού» ζήτησε την αλλαγή της υπάρχουσας KYA, με βάση όσα υφίστανται και στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινής ζωής.

Με τα ισχύοντα μέτρα η πληρότητα στο ΟΑΚΑ είναι κάτω του 50% (8.000 θεατές επιτρέπονται με μέγιστη χωρητικότητα τους 18.000).

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω