Με Ρίζικ οι σφυρίχτρες του Μπασκόνια-Παναθηναϊκός

Γνωστοί έγιναν από την Ευρωλίγκα οι διαιτητές της αναμέτρησης Μπασκόνια - Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική της regular season (12/10, 21:30).

Η ισπανικοί διαβολοεβδομάδα μόλις ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό, καθώς θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η διοργανώτρια αρχή, λοιπόν, ανακοίνωσε τους διαιτητές του αγώνα που θα γίνει στη Βιτόρια. Συγκεκριμένα, στο ματς του Παναθηναϊκού θα σφυρίξουν οι Μπόρις Ρίζικ, Φερνάντο Ρότσα και Αν Πάντερ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω