Ιστορική ξεφτίλα: Ο Ζοτς προτίμησε Παρτιζάν από Παναθηναϊκό και κατέρριψε τις δικαιολογίες περί μπάτζετ!

Αν το 2012 η αποχώρησή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ, η φετινή συμφωνία του με την Παρτιζάν είναι ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ για τον Παναθηναϊκό. Είσαι άξιος της μοίρας σου όταν έχεις τον Ζοτς ελεύθερο και δεν καταφέρνεις να συμφωνήσεις μαζί του και αντί για σένα επιλέγει την Παρτιζάν.

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε μόνος του για να φέρει πίσω τον Ζοτς και κατάφερε να τον χάσει από μια ομάδα που παίζει στο Eurocup και που έχει μπατζετ όσο ο Προμηθέας. Αυτό από μόνο του είναι ντροπή και καταρρίπτει όλες τις δικαιολογίες ότι ο Ζοτς κοιτάει το μπατζετ και μόνο αυτό τον ενδιαφέρει.

Είναι ολοφάνερο ότι κάποιος άλλος είναι ο λόγος που δεν πλησιάζει καν ο Ζοτς και αυτές οι δικαιολογίες περι εσόδων εξόδων είναι αστειότητες καθώς πάει σε μια ομάδα με οικονομικά προβλήματα και με προϋπολογισμό πολύ χαμηλότερο από του Παναθηναϊκού.

Απόψεις ότι δεν ενδιαφέρθηκε ο Παναθηναϊκός πλέον δεν ευσταθούν γιατί ακόμα και να μην ενδιαφέρθηκες είναι ιστορικό λάθος. Για αυτό το λάθος έχουν όλοι ευθύνη ανεξαιρέτως ο καθένας με το μερίδιο του.

Ξενερωσατε έναν κόσμο που σας το φωνάζει τόσο καιρό, που θα στήριζε ακόμη και αν κατέβαινε με εφήβους ο Ζοτς. Ο μήνας έχει 19 και ακόμη δεν έχετε πει ποιος διάολο θα είναι ο προπονητής κρατώντας ακόμα το ανέκδοτο που λέγεται Κάτας. Κοιτάξτε να χάσετε και όλο τον κορμό και θα παίζετε μόνοι σας του χρόνου.

Είναι άλλο η ομάδα ότι είναι προς πώληση άλλο την διαλύουμε μέχρι κι αν βρεθεί κάποιος. Συγγνώμη αλλά όλο αυτό δεν το αξίζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού που σε στήριξε και οικονομικά και ηθικά τόσα χρόνια. Εδώ έκανες λάθος και μάλιστα πολύ μεγάλο…

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω