Δημήτρη σήμερα 10/06 πατάς STOP στην κατρακύλα του Παναθηναϊκού (όλων) μας!

Δύσκολη ημέρα αυτή Δημήτρη, βαριά κι ασήκωτη για όλους εμάς που αγαπάμε τον Παναθηναϊκό και ακόμη πιο δύσκολη για σένα. Όσο κι αν πονάμε εμείς για τον χαμό του Παύλου τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον δικό σου πόνο.

Αυτό που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι τρία χρόνια τώρα δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα που να μην σκεφτόμαστε τον Παύλο και να μην πονάμε για την απώλειά του και είμαστε δίπλα σου. Έτσι δεν είναι άλλωστε ο Παναθηναϊκός του Παύλου, ο Παναθηναϊκός όλων μας Δημήτρη; Μια μεγάλη οικογένεια που στα δύσκολα στηρίζει ο ένας τον άλλο. Αυτή είναι και η διαφορά μας από όλους τους άλλους.

Από την άλλη για να ξεγελάσουμε την θλίψη μας σκεφτόμαστε όλη αυτή την μεγάλη κληρονομιά που άφησε σε σένα και σε όλους μας ο μεγάλος Παύλος και γελάει κάπως το χειλάκι μας. Ξέρεις κι εσύ ο ίδιος ότι τέτοιες κληρονομιές σαν αυτή του μπασκετικού Παναθηναϊκού και τέτοιο μεγαλείο σαν αυτό που έχει ο Σύλλογός μας βρίσκεις μια φορά στα 100 χρόνια και άν. Είναι λοιπόν τεράστια αμαρτία να την αφήνουμε να ρημάζει. Αυτό είναι κάτι που δεν θα το ήθελε ούτε ο ίδιος ο Παύλος.

Ο Παναθηναϊκός του, ο Παναθηναϊκός σου, ο Παναθηναϊκός μας ρημάζει εδώ και ένα χρόνο μετά τη σεβαστή απόφασή σου να κάνεις πίσω. Ρημάζει και διασύρεται στα μάτια όλης της Ευρώπης και το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι Δημήτρη; Ότι βρήκαν ευκαιρία εκείνοι που έστειλες στην Α2 να βγούνε από την τρύπα τους και να ειρωνεύονται, να χλευάζουν και να πανηγυρίζουν ότι σε νίκησαν και ότι πέταξες λευκή πετσέτα. Οι ίδιοι που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να πάρουν την ΕΟΚ και να δημιουργήσουν νέα παράγκα. Ξέρεις γιατί έγινε αυτό Δημήτρη; Γιατί βρήκαν τον Παναθηναϊκό αδύναμο και απροστάτευτο. Γιατί σκέφτηκαν ότι γλίτωσαν από εσένα και τη δύναμη που έχεις να προστατεύεις τον Παναθηναϊκό και να τους στέλνεις εκεί που τους αξίζει.

Σήμερα λοιπόν εμείς δεν ερχόμαστε να κρίνουμε την απόφασή σου πέρσι. Είμαστε εδώ σε μια δύσκολη μέρα που ελπίζουμε το βράδυ να τελειώσει με άλλο έναν τίτλο, για να σε παρακαλέσουμε να ανακαλέσεις αυτή την απόφαση. Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη μέρα από τη σημερινή να πατήσεις ένα STOP στην κατρακύλα της ομάδας εδώ και ένα χρόνο. Σε μια μέρα έντονων συναισθημάτων σκέψου τι έχτισε ο πατέρας σου και ο θείος σου, σκέψου την αγάπη τους για αυτό τον σύλλογο, σκέψου εσένα που μεγάλωσες μέσα σε τόσες επιτυχίες και σε τόσο σημαντικά πρόσωπα και πάτα ένα restart. Ένα restart για να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός όλων μας αυτό που θέλει να βλέπει και να καμαρώνει από ψηλά ο Παύλος και να νιώθει περήφανος. Τώρα είναι η ώρα Δημήτρη, ας αφήσουμε τις όποιες διαφορές στο παρελθόν και ας βάλουμε πάνω από όλα το καλό του Παναθηναϊκού μας. Εμείς είμαστε δίπλα σου! Βγες μπροστά και κάνε τον Παναθηναϊκό ξανά φόβητρο.

Υ.Γ Ο Παύλος είναι όλος ο Παναθηναϊκός! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Υ.Γ.1 Υπάρχει ένας άνθρωπος που πρέπει να γυρίσει ξανά στον Παναθηναϊκό. Ξέρεις ποιος είναι, κάνε ότι χρειάζεται για να τον δούμε και πάλι στα πράσινα.

Υ.Γ.2 Το 40ο θα σηκωθεί ψηλά για να φτάσει μέχρι τον Παύλο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω