Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (30/8) ο Ζακ Όγκαστ προκειμένου από αύριο (31/8) το απόγευμα να τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βόβορα. 

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ υποβλήθηκε σε τεστ για Covid-19 με τα αποτελέσματα να αναμένονται αύριο (31/8).

Μετά την άφιξή του στην Ελλάδα δήλωσε: «Νιώθω εκπληκτικά. Εδώ είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έχω υπάρξει μέλος της ομάδας ξανά και έχουμε δουλειές που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ελπίζω να γίνουμε "ένα" ως ομάδα και να κάνουμε περήφανο τον σύλλογο».

Σχετικά με την επιστροφή του στην Euroleague είπε: «Ήθελα λίγο χρόνο, έπρεπε να ωριμάσω λίγο μέσα στο παιχνίδι, να μάθω πράγματα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο και να έχουμε μια καλή σεζόν».

Αναφορικά με τον Γιώργο Βόβορα και τη μεταξύ τους συνομιλία τόνισε: «Μιλήσαμε πολύ το καλοκαίρι. Μου είπε πως το σημαντικό για εκείνον ήταν να βρει παίκτες με εξαιρετική συμπεριφορά, που θέλουν να κερδίζουν». 

Για τους στόχους του είπε: «Θέλω να νικάω. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει. Θέλω να δείξω σε όλους ότι ανήκω στην Euroleague». 

Κλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας: «Τους γνωρίζω πολύ καλά, πάντα θα είναι δίπλα μας. Στέλνουμε την αγάπη μας. Θέλουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν». 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω