Μπορεί ο Παναθηναϊκός να άργησε να φορτσάρει αλλά για την ώρα ο μεταγραφικός σχεδιασμός του μοιάζει ιδανικός μετά από πολλά χρόνια.

Οι πράσινοι έχουν ακόμα δρόμο για τη συμπλήρωση του ρόστερ καθώς εκκρεμούν ζωτικής σημασίας κομμάτια όπως του βασικού πλει μέικερ και του βασικού 4αριου.

Κι αν για τον βασικό στα Γκαρντ ο Λαπροβίτολα είναι ο κύριος στόχος, για τον παίκτη στη θέση 4 ακόμα δεν υπάρχει φαβορί μετά και την παύση των διαπραγματεύσεων με τον Ουίτινγκτον.

Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι για κάτι καλό στη θέση 4 και πιο συγκεκριμένα κάτι καλύτερο και από τον Αμερικανό της Γαλατάσαραϊ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Trifillakia.gr ένας από τους παίκτες που είναι ψηλά στην λίστα, αν και δύσκολη περίπτωση, είναι ο πρώην πάουερ φόργουορντ της Κίμκι Άντονι Γκιλ!

Ο 27χρονος ύψους 2,03 είναι μια ελκυστική περίπτωση και παραμένει ακόμα χωρίς ομάδα στην αγορά. Δεν είναι οικονομικός, τουλάχιστον ακόμα, αλλά τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί εφόσον δουν στον Παναθηναϊκό ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

Youtube: 
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω