O Τόμας θεωρεί τον εαυτό του περιζήτητο και... εκτός ΟΑΚΑ!

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για άλλη μία σεζόν. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχουν ηχήσει... σειρήνες για το μέλλον του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού. Άλλωστε, προ ημερών γράφτηκε πως αποτελεί «στόχο» της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης του Τσάβι Πασκουάλ. 

Όπως και να 'χει, το «Mundobasket Europa», ένας λογαριασμός στα social media, ανέφερε πως ο Τόμας και ο Άαρον Ουάιτ θα είναι... περιζήτητοι το καλοκαίρι και ο ίδιος έκανε retweet, δείχνοντας πως έχει το βλέμμα του στραμμένο στις εξελίξεις της αγοράς.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω