Μπερτομέου, Ομπράντοβιτς και όλη η ελίτ στο δείπνο για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»

την Αθήνα βρίσκονται μέλη της... ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που θα παραβρεθούν στο σπουδαίο τουρνουά της «πράσινης» ΚΑΕ στην μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. 

Το βράδυ της Τετάρτης (26/9) το «τριφύλλι» παρέθεσε δείπνο στους υψηλούς προσκεκλημένους του, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον Θανάση Γιαννακόπουλο, τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας να είναι οι οικοδεσπότες. 

Στο δείπνο, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες του Βαγγέλη Στόλη, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Τζόρντι Μπερτομέου, ο Σιμόν Μιζράχι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι και όχι μόνο.


Maccabi Tel Aviv BC@MaccabitlvBC

All together in Athens @paobcgr @Khimkibasket @FBBasketbol

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω