Στην Αθήνα επιστρέφει σήμερα (17/9) το βράδυ η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, μετά τη συμμετοχή της στο τουρνουά «ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο.
Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν ξανά αύριο (18/9) το απόγευμα, ενώ την Τετάρτη (19/9) το απόγευμα θα δώσουν ένα κεκλεισμένων των θυρών φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς παίκτες, οι οποίοι απουσίασαν από τις υποχρεώσεις του «Τριφυλλιού» στην Κύπρο, καθώς βρίσκονταν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, κάτι το οποίο περίμενε με αρκετή ανυπομονησία ο Τσάβι Πασκουάλ, που επιτέλους θα δουλέψει ξανά με πλήρες σύνολο.

