Παναθηναϊκός - Άρης 84-60 με Λάσμε, Γκιστ, Παπαπέτρου να ξεχωρίζουν!

Το 3-0 έκανε στην φετινή του προετοιμασία ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, καθώς μετά τους Lions και τον ΠΑΟΚ, επικράτησε και του Άρη στο Πήλιο. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν ανεβασμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά τους, ήταν ανώτεροι των «κίτρινων» και έφτασαν στην επικράτηση με 24 πόντους διαφορά.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου ήταν αξιόμαχοι για ένα δεκάλεπτο, παίζοντας πολύ δυνατά στην άμυνα. Όμως, ο Τσάβι Πασκουάλ βρήκε λύσεις στα πρόσωπα των Τζέιμς Γκιστ - Στεφάν Λάσμε και Ιωάννη Παπαπέτρου και μπόρεσε να ξεφύγει. Μάλιστα, ο Έλληνας φόργουορντ ήταν εκ των διακριθέντων για όσα έκανε μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Ο 24χρονος παίκτης ήταν πολύ καλός και στις δύο πλευρές του παρκέ, βοήθησε αρκετά στην άμυνα, ενώ ήταν αποδοτικός και στην επίθεση.

Παράλληλα, για τους πρωταθλητές Ελλάδας μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήραν... μπρος και οι ΝτεΣόν Τόμας, Ματ Λοτζέσκι και Κιθ Λάνγκφορντ. Έτσι, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δημιούργησε μια διαφορά ασφαλείας, καθώς έστειλε το παιχνίδι από το 42-31 στο 60-36 και «καθάρισε» την υπόθεση.

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 42-31, 64-43, 84-60

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Τσάβι Πασκουάλ): Παπαγιάννης 2, Βουγιούκας 2, Καλαιτζακης 2, Σακελλαρίου 3(1), Παπαπέτρου 13(2), Λοτζέσκι 12(3), Παππάς, Γκιστ 11, Καλάθης 10(1), Τόμας 9(2), Λάσμε 7, Μήτογλου 5, Λάνγκφορντ 5(1), Αντετοκούνμπο 3(1), Λεκαβίτσιους. 

Άρης (Βαγγέλης Αγγέλου): Jones 14(1), Kyser 13, Μποχωρίδης 8(2), Φλιώνης 1, Bell 7, Dallo 1, Χρηστίδης 2, Σλαφτσάκης 2, Harris 9(3), Αγγέλου 3(1).

Δείτε στιγμές από την αναμέτρηση σε βίντεο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω