Πρώτο φιλικό για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ κόντρα στον Μπουρούση!

Οι «πράσινοι» μετά το διήμερο ρεπό του Τσάβι Πασκουάλ επέστρεψαν στα... δύσκολα, καθώς το πρόγραμμα της Δευτέρας (27/8) είχε διπλή προπόνηση, με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν. Το ίδιο θα γίνει και την Τρίτη (28/8), με το... μενού να έχει ξανά διπλή προπόνηση, πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Πορταριά την Τετάρτη (29/8).

Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας ενημέρωσαν πως πριν φύγουν για το Πήλιο θα δώσουν το πρώτο φετινό τους φιλικό απέναντι στην κινεζική ομάδα του Γιάννη Μπουρούση, τους Zhejiang Lions, που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω