Πρωταγωνιστής και στο Παρακανόε

Ο Παναθηναϊκός αποδεικνύει για ποιο λόγο είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικότερος σύλλογος της χώρας μιας και ήταν πρώτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρακανόε στο Σχοινιά.

Το «τριφύλλι» είναι ουσιαστικά ο Σύλλογος που καλλιεργεί τον άθλημα στην Ελλάδα με τον προπονητή Βλαντ Ντβούλιαντ ο οποίος είδε τον Γιώργο Καντζίκη στη κατηγορία Κ2.Ανδρών 200 μέτρα να τερματίζει πρώτος με 2.33.21 ενώ δεν ξεκίνησε ο Απόλλωνας Γιαννούλης, και τον Λευτέρη Φωκιανό να τερματίζει στη 2η θέση στη κατηγορία Κ1 Ανδρών 200μ. με 2.38.24.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
HGeorgiou's picture

HGeorgiou

Διαφημιστείτε εδω