Πολύ καλή στη Σλοβακία η Δεσπολλάρη

Μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Γεωργία Δεσπολλάρη σε μίτινγκ στίβου στη Σλοβακία παίρνοντας την έκτη θέση.

Η δρομέας του τριφυλλιού μετέχοντας στο μίτινγκ Banská Bystrica στη Σλοβακία τερμάτισε στα 800 μέτρα σε 2:01.61, χρόνος αρκετά κοντά στο ρεκόρ της. Υπενθυμίζεται πως φέτος βελτίωσε την ατομική της επίδοση με 2.00.32 κι έγινε η δεύτερη καλύτερη αθλήτρια όλων των εποχών στα 800 μέτρα στην Ελλάδα. Επόμενος αγώνας είναι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το ερχόμενο σαββατοκύριακο στο Βόλο εκεί όπου θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ πέφτοντας κάτω από τα 2 λεπτά.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
HGeorgiou's picture

HGeorgiou

Διαφημιστείτε εδω