Ανταγωνιστικοί παρά τον αποκλεισμό οι Καπράλος-Δερμιτζάκης

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί παρουσιάστηκαν οι αθλητές του τριφυλλιού στο διπλό αγώνισμα του petanque στο Πανευρωπαϊκό Μεταμοσχευμένων και Νεφροπαθών ωστόσο έχασαν στις λεπτομέρειες την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Ο Νικόλας Καπράλος συμμετείχε στην κατηγορία 40-59 μαζί με τον Βασίλη Τζέλλα του Άτλαντα και στο πρώτο παιχνίδι επικράτησαν με 2-0 των Γερμανών λόγω λήξης χρόνου όμως στη συνέχεια, γνώρισαν την ήττα με 4–2 από τους διοργανωτές Ολλανδούς, οι οποίοι όμως στη συνέχεια ηττήθηκαν από τους Γερμανούς. Η τριπλή ισοβαθμία που προέκυψε κρίθηκε στη συνολική συγκομιδή πόντων, με αποτέλεσμα να περάσουν οι Ολλανδοί στα ημιτελικά. Για μόλις δύο πόντους, το ελληνικό δίδυμο έμεινε εκτός μεταλλίων.

Ο Στέλιος Δερμιτζάκης ήταν ζευγάρι με τον Χριστόφορο Πολυδώρου του Άτλαντα κερδίζοντας 6-0 τη αντίστοιχη γερμανική ομάδα του ομίλου αλλά δε κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς.
 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
HGeorgiou's picture

HGeorgiou

Διαφημιστείτε εδω