Άλλο ένα χάλκινο στο Άρνεμ με Καπράλο

Οι διακρίσεις συνεχίζονται για τους αθλητές μας στο Πανευρωπαϊκό Μεταμοσχευμένων και Νεφροπαθών που διεξάγεται στο Άρνεμ της Ολλανδίας καθώς μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε ο Στέλιος Δερμιτζάκης, ήταν η σειρά του Νικόλα Καπράλου να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο μονό του petanque.

Ο αθλητής του τριφυλλιού πραγματοποιώντας μια τρομερή εμφάνιση κατέλαβε την τρίτη θέση στο petanque στο μονό στην ηλικιακή κατηγορία 40-49 δοξάζοντας τον Σύλλογο και την Ελλάδα. Αξιοσημείωτο είναι πως θα αγωνιστεί και στο διπλό αγώνισμα του petanque ενώ θα πάρει μέρος και στα 1500μ., 800μ. και τη ρίψη ελαστικής σφαίρας.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
HGeorgiou's picture

HGeorgiou

Διαφημιστείτε εδω