Μαχητής στη Κροατία ο Γκιώνης

Στον 3ο προκριματικό γύρο σταμάτησε η πορεία του Παναγιώτη Γκιώνη στο WTT Contender του Ζάγκρεμπ πετυχαίνοντας δύο νίκες και μία ήττα, με την τελευταία να είναι αυτή που του στέρησε τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο.

Ο αθλητής του τριφυλλιού ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του επικρατώντας με 3-0 σετ (11-6, 11-6, 11-5) του νεαρού Ντένι Βάλε από την Κροατία ενώ στη συνέχεια πέρασε το εμπόδιο του Κινέζου Χουάνγκ Γιουζένγκ νούμερο 7 στο συγκεκριμένο ταμπλό και 60 στην παγκόσμια κατάταξη της τρέχουσας εβδομάδας με 3-1 όμως στη φάση των "32" των προκριματικών αποκλείστηκε από τον Πολωνό Μάρεκ Μπαντόφσκι που αποδείχτηκε άριστα διαβασμένος και επιβλήθηκε με 3-0 σετ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
HGeorgiou's picture

HGeorgiou

Διαφημιστείτε εδω