Χάλκινος ο Μίτας στο Πρωτάθλημα

Όταν κάποιος ακούει το αγώνισμα του σκητ στην σκοποβολή, το όνομα που του έρχεται πρώτα στο μυαλό δεν είναι άλλο από του Μάκη Μίτα, ο οποίος πρόσθεσε άλλη μια διάκριση στο παλμαρέ του βοηθώντας το τριφύλλι να πάρει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο σκοπευτήριο Μαλακάσας και που φέτος ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Λυκούρη ο Μάκης Μίτας ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου πίσω από τον Νικόλαο Μαυρομμάτη και τον Χαράλαμπο Χαλκιαδάκη ενώ ο Σύλλογος πήρε την Τρίτη θέση για το Κύπελλο του 2025.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
HGeorgiou's picture

HGeorgiou

Διαφημιστείτε εδω