Συνεπείς με τις κορυφαίες θέσεις τα πεντάλ

Συνεπείς στο ραντεβού τους με τις κορυφαίες θέσεις ήταν τα πράσινα πεντάλ το σαββατοκύριακο που πέρασε φέρνοντας διακρίσεις τόσο στην ατομική χρονομέτρηση όσο και στον αγώνα αντοχής 75 χιλιομέτρων που έγινε στα Δερβενοχώρια και το Σούνιο.

Σε μια ταχύτατη διαδρομή 15 χιλιομέτρων στα Δερβενοχώρια, οι ευνοϊκές συνθήκες και το επίπεδο τερέν επέτρεψαν στην ομάδα να αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες στην ατομική χρονομέτρηση με τον Χρήστο Καφρίτσα και Πάρη Ζαραφωνίτη να κατακτούν τη 2η θέση στις κατηγορίες τους, αποδεικνύοντας πως βρίσκονται σε κορυφαία φόρμα ενώ οι Γιάννης Τσουρλής και Κώστας Πιπίνης κατέλαβαν την 8η και 10η θέση αντίστοιχα, επιβεβαιώνοντας τη σταθερά ανοδική τους πορεία.

Στον αγώνα αντοχής 75 χιλιομέτρων που ξεκίνησε από την Ακρόπολη με τερματισμό το Σούνιο και ανάμεσα σε 236 συμμετέχοντες ο Πάρης Ζαραφωνίτης κατέκτησε την 3η θέση στην πολύ απαιτητική του κατηγορία και ο Παναγιώτης Ζακυνθινός ύστερα από συνεχόμενα Sprint και «κυνηγητά» την 10η θέση αντίστοιχα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
HGeorgiou's picture

HGeorgiou

Διαφημιστείτε εδω