Ακόμα μια πρωτιά για Καββαδία

Το τμήμα ξιφασκίας είναι ένα από τα τμήματα που το τελευταίο διάστημα φέρνει διακρίσεις είτε σε επίπεδο ανδρών και γυναικών είτε σε επίπεδο ακαδημιών, δείγμα της καλής και σκληρής δουλειάς που γίνεται για να φιγουράρει παντού πρώτος ο Παναθηναϊκός. 

Στο ανδρικό τμήμα αυτός που ξεχωρίζει χωρίς αμφιβολία είναι ο Σάββας Καββαδίας που όπου αγωνίζεται, φέρνει πάντα διακρίσεις γεμίζοντας το προσωπικό του αλλά και το συλλογικό παλμαρέ με τίτλους και μετάλλια. Μάλιστα το σαββατοκύριακο μετείχε στο Κύπελλο Ελλάδας Ξίφους Μονομαχίας "Ανδρέας Γερμακόπουλος" σε συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, του Α.Ο. Αρίστων Παιανίας και του Δήμου Παιανίας, με τον ξιφομάχο να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
HGeorgiou's picture

HGeorgiou

Διαφημιστείτε εδω