Λύγισε στο τέλος από τους Τράχωνες

Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε όσο μπορούσε το εκτός έδρας ματς κόντρα στους Τράχωνες στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Futsal Super League όμως γνώρισε την ήττα με 8-7 στο ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Γεωργιάδη. Πρώτος σκόρερ για το τριφύλλι ήταν ο Βαγγέλης Αυλωνίτης με 3 γκολ.

Οι απουσίες των Μάνου και Γιώργου Αυλωνίτη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο καθώς μιλάμε για δύο από τα βασικά στελέχη της ομάδας, με τους πράσινους να μπαίνουν μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο και να κυνηγούν στο σκορ, με το ημίχρονο να τους βρίσκει πίσω με 7-2.

Παρόλα αυτά στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι και με 5 διαδοχικά γκολ ισοφάρισαν σε 7-7, αλλά τελικά η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Κοτόφ στοίχισε πολύ μιας και είδαν τους Τράχωνες να πετυχαίνουν ένα ακόμη τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 8-7.

 

Παναθηναϊκός (Γεωργιάδης): Ζέρβας, Καραβίδας (1), Λαμπρίδης, Μενεγάτος Σ., Β.Αυλωνίτης (3), Σχοινάς, Στυλιανόπουλος, Μουρτζούκος, Κοτόφ (2) , Αγ. Μενεγάτος (1), Μαντής και Πετρογιώργος.
 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
HGeorgiou's picture

HGeorgiou

Διαφημιστείτε εδω