Κέρδισαν διεθνείς εμπειρίες οι μικροί μποξέρ

Τις δικές τους μάχες πάνω στο ρινγκ έδωσαν οι μικροί πράσινοι πυγμάχοι Παντελής Γεωργόπουλος και Αλιάνο Λάκο που μετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας U15 που διεξάγεται στη πόλη Μπούντβα του Μαυροβουνίου ωστόσο κέρδισαν εμπειρίες παρά τον αποκλεισμό τους. 

Αρχικά ο Παντελής Γεωργόπουλος αντιμετώπισε τον Ουκρανό Βλάντισλαβ Βασίλιεβιτς στη κατηγορία των 48 κιλών και παρότι έδωσε μια μεγάλη μάχη δεν κατάφερε να περάσει τη φάση των "16", όπως συνέβη και λίγο αργότερα με τον Αλιάνο Λάκο να χάνει από τον Γερμανό Κριλ Σαβάσκι στην κατηγορία των 60 κιλών. Και οι δύο άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους καθώς στάθηκαν με θάρρος και αποφασιστικότητα απέναντι σε αντιπάλους υψηλού επιπέδου, δείχνοντας ότι ανήκουν στη νέα γενιά της Ελληνικής Πυγμαχίας που χτίζει το μέλλον.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
HGeorgiou's picture

HGeorgiou

Διαφημιστείτε εδω