Με χάλκινο μετάλλιο ξεκίνησε η χρονιά για Γεωργιάδου

Όταν κάποιος αναφέρεται στο τμήμα ξιφασκίας, χωρίς υπερβολή, το όνομα που του έρχεται στο μυαλό είναι η Δέσποινα Γεωργιάδου που έχει φέρει πολλές διακρίσεις στον σύλλογο είτε αγωνίζεται εντός είτε εκτός Ελλάδος. Αυτή τη φορά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Satellite της Τουρκίας συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά που κάνει όλο αυτό το διάστημα,

Οι αγώνες Satellite είναι επίσημοι, βαθμολογούμενοι αγώνες της FIE που διεξάγονται μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου και λειτουργούν ως αγώνες προετοιμασίας πριν ξεκινήσουν τα πρώτα Παγκόσμια Κύπελλα ή και τα Γκραν Πρι ανδρών/γυναικών σε κάθε όπλο, τα οποία προγραμματίζονται κάθε χρόνο μεταξύ Νοεμβρίου και Μαΐου.

Η ξιφομάχος του τριφυλλιού ξεκίνησε με 3 νίκες και 2 ήττες στη φάση των πουλ και προκρίθηκε στη φάση των νοκ-άουτ, στον γύρο των «64». Νίκησε κατά σειρά την Βουλγάρα Σοφία Αλεξάντρα Μεντάρσκα (15-4), την Ουζμπέκα Γκουλιστάν Περντιμπάεβα (15-12), την Ουζμπέκα Ζαϊνάμπ Νταϊμπέκοβα (15-14) και τη Βουλγάρα Έμα Νεΐκοβα (15-10) και έφτασε στα ημιτελικά.

Στη μάχη για την είσοδο στον τελικό ηττήθηκε με 15-13 από την Ινδή Μπαβάνι Ντέβι Τσανταλαβάντα Ανάντα Σουνταραραμάν και ανέβηκε τελικά στο τρίτο σκαλί του βάθρου. 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
HGeorgiou's picture

HGeorgiou

Διαφημιστείτε εδω