Υψηλά πλασαρίσματα για Ντούνη και Τριανταφύλλου

Το όνομα του Παναθηναϊκού έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και στα τμήματα ΑμεΑ καθώς δύο αθλητές μας επέστρεψαν σε υψηλά πλασαρίσματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας με αμαξίδιο που διεξάγεται στη Νότια Κορέα.

Συγκεκριμένα ο Πάνος Τριανταφύλλου αν και ήταν από τους διεκδικητές του χάλκινου μεταλλίου, κατέλαβε την 6η θέση στο αγώνισμα της σπάθης σε αντίθεση με τον συναθλητή του, τον Βασίλη Ντούνη που παρότι έδειξε μαχητική ψυχή παίρνοντας κάποιες νίκες κατέλαβε την 11η θέση με τους δύο πράσινους ξιφομάχους να είναι υπό τις οδηγίες του κόουτς Δημήτρη Κάζαγλη

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
HGeorgiou's picture

HGeorgiou

Διαφημιστείτε εδω