Έγραψε ιστορία ο Ερασιτέχνης: Ξεπέρασε τα 10.000 μέλη!

Σε δήλωση του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές ανέφερε «Ένας στόχος μας έγινε πράξη! Για πρώτη φορά στην ιστορία του Παναθηναϊκού μας ξεπεράσαμε τα 10.000 μέλη. Αισθάνομαι βαθιά υποχρεωμένος απέναντι σε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκαμε και μας στηρίξατε με την συνδρομή σας.

 Ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι πολύ λίγο. Η στήριξη σας και η συμπόρευση στην προσπάθεια μας, μας κάνει δυνατούς και αισιόδοξους ότι μπορούμε να καταφέρουμε ότι σχεδιάζουμε όσο δύσκολο και εάν φαντάζει.

Το όραμα μας για τον Παναθηναϊκό μας δεν έχει ταβάνι και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε Ως ελάχιστη ανταπόδοση στην δίκη σας στήριξη θα κληρώσουμε δυο μέλη μας που θα κερδίσουν ο πρώτος τυχερός ένα ταξίδι στις εσωτερικές διοργανώσεις και ο δεύτερος σε ευρωπαϊκή συμμετοχή.

 Η επιλογή σε πιο ταξίδι και με ποια ομάδα μας θα ταξιδέψουν θα το επιλέξουν οι ίδιοι. Το ταξίδι περιλαμβάνει τα έξοδα μετάβασης, διαμονής, διατροφής μαζί με την ομάδα μας και φυσικά το εισιτήριο του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός μας μεγαλώνει καθημερινά πετύχαμε ένα στόχο μικρό όμως για το πραγματικό μέγεθος του Συλλόγου. Ας προσπαθήσουμε για το κάτι περισσότερο ας ψηλώσουμε το πήχη λίγο ακόμα 13.000 μέλη.

Ένας αριθμός που μας ταιριάζει και ένας στόχος που εάν τον εκπληρώσουμε θα μας βοηθήσει να κάνουμε επιπλέον κινήσεις τον Δεκέμβριο. Σας ευχαριστώ Η δύναμη μας είστε όλοι εσείς .Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος».

Οι τρόποι εγγραφής/ανανέωσης μελών είναι οι εξής:

Ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/eggrafi/ananeosi-melous-2022/2023/

Από το γραφείο μελών του Παναθηναϊκού Α.Ο. (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος).Οι ώρες λειτουργίας είναι 09:30-17:30, Δευτέρα με Παρασκευή και το τηλέφωνο είναι 2114117600.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση και των καρτών PAO FOR ALL.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω