Sold out στα διαρκείας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού!

Εξαντλήθηκαν οι κάρτες VIP και Green Pass του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με τον Τάκη Μαλακατέ να ανακοινώνει την παύση των πωλήσεων μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ: 

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές με ανακοίνωση του ανακοινώνει την παύση πωλήσεων καθώς η ανταπόκριση ήταν τεράστια,
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους αγόρασαν κάρτες VIP και Green Pass. Η στήριξη τους στην προσπάθεια μας είναι πολύ σημαντική.

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη αύξηση από πέρυσι (50%) που μας οδηγεί στην αναγκαστική παύση πωλήσεων.

Ο Παναθηναϊκός μας μεγαλώνει, δυναμώνει και ισχυροποιείται χάρη σε εσάς και πλέον τα γήπεδα δεν μας χωράνε. Η δυναμική μας έχει γεωμετρική πρόοδο όπως και το όραμα μας για έναν ισχυρό Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ.

Στιςε έδρες μας (πλην ΟΑΚΑ) ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων θα είναι φέτος αναγκαστικά πολύ περιορισμένος και καθιστά το πρωτοποριακό μας εγχείρημα της συνδρομητικής πλατφόρμας PAOTV  απαραίτητη λύση για τον κόσμο μας.

Πλησιάζουμε τα 10.000 μέλη που είναι αρχικός μας στόχος , όχι όμως και το ταβάνι μας. Εξαντλήσαμε τις κάρτες να αγκαλιάσουμε το PAOTV με χιλιάδες συνδρομές, να αγκαλιάσουμε το e-shop με αγορές προϊόντων του Παναθηναϊκού μας.

Έτσι μόνο γιγαντώνεται ο Παναθηναϊκός μας και αγωνιστικά και οικονομικά και είναι υποχρέωση μας αλλά και καθήκον μας , την στήριξη και την βοήθεια σας να την μετατρέπουμε σε ισχυρές και ανταγωνιστικές ομάδες.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Όλοι μαζί μπορούμε!

Ζήτω ο Παναθηναϊκός μας»

Tags: 
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω