Εγκρίθηκε η περιβαλλοντική άδεια του γηπέδου στον Βοτανικό!

Συνεχίζονται οι εξελίξεις όσον αφορά το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, το οποίο πλέον βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης και όλα δείχνουν πως σε λίγα χρόνια το «Τριφύλλι» θα μπει στο δικό του υπερσύγχρονο γήπεδο στον Βοτανικό.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε μια ακόμα σημαντική εξέλιξη, αφού το Υπουργείο Περιβάλλοντος επέκτεινε για δύο ακόμα χρόνια την περιβαλλοντική άδεια, κάτι που ανάβει το πράσινο φως για την δημοπράτηση!

Η αρχική άδεια είχε εκδοθεί στις 2 Αυγούστου του 2009 και με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καλύπτει το κόστος και να καταθέτει τα σχετικά έγγραφα έχουμε πλέον την επέκτασή της, βήμα απαραίτητο για να προχωρήσουν οι εξελίξεις.

Μένει λοιπόν να μάθουμε την ημερομηνία της δημοπράτηση, ώστε να αρχίσουμε πλέον να μετράμε αντίστροφα για την κατασκευή του γηπέδου!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω