Σκοποβολή ΑΜΕΑ: Κοντά και σε άλλα μετάλλια

Ο αθλητής του ΠΑΟ Τάσος Μπούτης  συμμετείχε σε έναν πολύ δυνατό αγώνα στο μεικτό τουφέκι R4  και τερμάτισε στην τέταρτη θέση έχοντας πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό και εξίσου δυναμική παρουσία στον τελικό.

Ο σκοπευτής του «τριφυλλιού» έδειξε σημάδια από την ποιότητα του και με σκορ 205,4 ήταν κοντά στον Κώστα Δακυλίδη που τερμάτισε στην τέταρτη θέση με 228,4.

Στην κατηγορία αεροβόλο πιστόλι P1 ο ΠΑΟ είχε πολυπληθή συμμετοχή  με πέντε αθλητές ανάμεσα σε 16 συνολικά αθλητές.

Ο Αλέξανδρος Κανέλλος στην πρώτη του παρουσία σε αγώνες ήταν 16ος με επίδοση 339 και ο  αξιόμαχος Γιώργος Αθανασόπουλος ήταν 14ος με επίδοση 375.

Σε ότι αφορά τον Παναγιώτη Κοντογιάννη παραλίγο να κάνει την έκπληξη στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε αγώνες καθώς έχασε για λίγο μια θέση στον τελικό καταλαμβάνοντας τελικά την 9η θέση με επίδοση 440.

Στον μεγάλο τελικό κατάφεραν να περάσουν και να εκπροσωπήσουν τον Παναθηναϊκό  οι Χρήστος Βλασταράς και Γιώργος Τσαουσίδης.

Ο Τσαουσδίδης μάλιστα πέρασε με την δεύτερη καλύτερο επίδοση στον τελικό ωστόσο ένα λάθος του στοίχισε ένα ακόμα καλύτερο πλασάρισμα από την έβδομη θέση που τελικά κατέλαβε.

Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Χρήστου Βλαστάρα ο οποίος κατέλαβε την τιμητική Πέμπτη θέση κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω