http://www.trifillakia.gr/diafimisteite-sto-trifillakiagr

Καλημέρα στην παρέα... Δυστυχώς πιο άθλιο Σαββατοκύριακο για εμάς τους Παναθηναϊκούς δεν θα μπορούσε να υπάρξει μετά την ξεγυρισμένη σφαλιάρα από την Κούμπαν και τα γεγονότα της Λεωφόρου όπου το γαυροσύστημα έκανε πάλι αυτό που έπρεπε.

Βέβαια τα γεγονότα του Σαββάτου βοήθησαν στο να περάσει αβαβα αυτό που έγινε την Παρασκευή στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Αλλά δυστυχώς δεν καταπίνεται εύκολα αυτό το διπλό από τον Μπαρτζώκα στο ΟΑΚΑ. Η οργή μου ιδιαίτερα την Παρασκευή μετά το ματς ήταν πολύ μεγάλη και ευτυχώς που δεν έγραψα γιατί θα έλεγα πολύ βαριές κουβέντες. Όχι ότι θα ήταν άστοχες αλλά δεν μου αρέσει το εν βρασμώ και για αυτό πάντα αφήνω να περάσουν τουλάχιστον 24 ώρες για να εκφράσω την άποψή μου για το οτιδήποτε.

Από που να ξεκινήσω δεν ξέρω για αυτό που γίνεται και φέτος στο μπασκετικό τμήμα. Καταρχήν για να είμαι δίκαιος θα πω ότι ευθύνη για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας έχουν όλοι ανεξαιρέτως. Διοίκηση, προπονητής και παίκτες έχουν βοηθήσει όλοι από μεριά τους στο να κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός με Ευρωπαϊκό στραπάτσο σε έναν όμιλο που μόλις ξεκινούσαμε δεν συζητούσαμε κάτι πιο κάτω από την δεύτερη θέση. Πολλοί μπορεί να μην το έχουν καταλάβει αλλά ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει πλέον με αποκλεισμό αν δεν κερδίσει την Παρασκευή στην Τουρκία. Εγώ θα το θέσω αλλιώς και θα πώ ότι αν δεν κάνουν το διπλό στην Τουρκία καλύτερα να κάτσουν όλοι για διακοπές στην όμορφη Σμύρνη. Κάντε μας τη χάρη λοιπόν και αναλογιστείτε ποια φανέλα φοράτε και πάρτε ένα ρημαδιασμένο διπλό για να ηρεμήσουμε όσον αφορά την πρόκριση και να ασχοληθούμε με τα... υπόλοιπα που είναι εξίσου πολλά και σημαντικά.

Και μιας και είπα για τα υπόλοιπα αναφέρομαι στα μεταγραφικά κυρίως θέματα. Ειλικρινά ο τρόπος που λειτουργεί η ομάδα με εκπλήσσει αρνητικά και δεν το είχα συνηθίσει αυτό στο συγκεκριμένο τμήμα. Τι να πρωτοθυμηθούμε αν πάμε πίσω στο καλοκαίρι. Ονόματα που έβγαιναν και μετά τα καίγαμε οι ίδιοι με χίλιους δυο τρόπους; Μήπως να θυμηθούμε τη συμπεριφορά στον Λάσμε επειδή και καλά δεν δέχτηκε να υπογράψει όρο για απαγορευμένες ουσίες; Αν ήταν φυσικά αυτό γιατί εμένα μου κάνει οικονομικό το θέμα. Όπως οικονομικό ήταν το θέμα και με τον Τάιους και με τον Χέντριξ και τώρα τραβάμε τα μαλλιά της κεφαλής μας. Όσα μας απομείνουν δηλαδή με αυτά που βλέπουμε και ακούμε. Να πάμε στις παρεμβάσεις δημοσίως για το πως αξιοποιεί το ρόστερ ο προπονητής; Άλλη αστειότητα αυτή. Έχετε παράπονα; Ποιος ο λόγος αυτό να γίνει δημόσια; Για να φθαρεί ο προπονητής στα μάτια του κόσμου και να βρεθεί το τέλειο άλωθι σε μια ενδεχόμενη στραβή που θα γίνει στους επόμενους αγώνες; Έτσι στηρίζεται ένας προπονητής που σίγουρα έχει κάνει λάθη; Έτσι στηρίζεις ένα νέο πρότζεκτ; Ο προπονητής στηρίζεται με υπομονή εμπιστοσύνη και μεταγραφές.

Να λοιπόν η λέξη ανέκδοτο στον Παναθηναϊκό. Μεταγραφές κύριοι! Που είναι οι μεταγραφές; Έχουμε φάει όλο το σάλιο μας και εμείς και ο κόσμος να σας λέμε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση. Έχουμε πει και ξαναπεί ότι ο Παναθηναϊκός θέλει και κοντό και αθλητικό ψηλό. Και που το είπαμε μας ακούει κανείς; Του κεφαλιού τους κάνουν εκεί στην ομάδα και εύχομαι πραγματικά να μην το χτυπήσουν άσχημα το κεφάλι τους γιατί αυτό θα σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίζει στο Γιούροκαπ. Ναι ο Παναθηναϊκός που ξεκίνησε για Βερολίνο μάλλον θα αναγκαστεί να αλλάξει δρόμο.

Έχω ξαναπεί ότι κουμάντο στην τσέπη του καθενός δεν μπορούμε να κάνουμε. Βγες όμως πολύ όμορφα και Παναθηναϊκά και πες το ταμείο άδειασε και δεν μπορώ να πάρω παίκτη. Δεν θα σου πει κανείς τίποτα. Δεν μπορείς όμως να βάζεις στόχο το Βερολίνο και να μας ξεσηκώνεις και όταν η ομάδα χρειάζεται δύο πινελιές για να αλλάξει επίπεδο να μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ απολύτως γιατί πρέπει και καλά να παίξουν τα παιδάκια. Τα παιδάκια δεν μπορούν να παίξουν ακόμα στην Ευρωλίγκα. Άντε να βάλουμε τον Χαραλαμπόπουλο 12ο παίκτη και μόνο. Θες να παίξουν τα παιδάκια στην Ευρωλίγκα; Βγες και πες δεν πάμε για τίποτα για τα επόμενα χρόνια μέχρι να ωριμάσουν τα πιτσιρίκια.

Ήθελα να ήξερα αυτόν τον έρμο τον Διαμαντίδη δεν τον λυπάται κανείς; Και μετά θέλουμε να του ζητήσουμε να μην σταματήσει. Πως ακριβώς θα γίνει αυτό; Με τα 27 λεπτά που παίζει μέσο όρο πάλι; Επιπλεόν αυτόν τον Καλάθη που του δίνουμε και 2,1 πρέπει να τον βάζουμε να παίζει 35 λεπτά και με σπασμένο δάχτυλο; Είπαμε είναι καλός παίκτης αλλά μην τον διαλύσουμε κι αυτόν. Η κούραση θολώνει και το θόλωμα φέρνει εύκολα φάουλ όπως στο ματς με την Κούμπαν. Κλαταρισμένος είναι όλος ο Παναθηναϊκός αφού παίζει με 7 παίκτες. Έτσι δεν γίνεται δουλειά όμως και δεν πας πουθενά.

Αυτό που με εξοργίζει όμως είναι αυτό το ζέστη κρύο που γίνεται στις μεταγραφές. Ξαφνικά ικανοποιείται το αίτημα του Τζόρτζεβιτς για κοντό αλλά κοντό μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει γιατι και καλα δεν μας αρέσει κανείς μέχρι τώρα. Δηλαδή εμείς καλούμαστε να πιστέψουμε ότι σε όλο τον κόσμο δεν υπάρχει ένας παίκτης που να αρέσει στον προπονητή μας. Και ας χάλασε του Γουόλτερς και του Κότον για τα λεφτά. Και μια που είπα Κότον αυτό το παλικάρι τελικά φαίνεται ότι είναι γραφτό να μην φορέσει τα πράσινα. Και αυτό το λέω γιατί μετά την απόφαση να μην δοθούν τα χρήματα που θέλει, έρχεται η απόφαση να τα δώσουν και να τον αποκτήσουν. Αυτή η απόφαση ήρθε μετά την ήττα της Παρασκευής αλλά από ότι φαίνεται κράτησε πολύ λίγο αφού από χτες το βράδυ παίζει δυνατά η επιστροφή του Παππά στη δωδεκάδα. Δεν έχει σημασία που ακόμα δεν είναι σε θέση να προσφέρει αυτα που μπορεί, εμείς θα τον πάρουμε στην αποστολή για να δικαιολογήσουμε την μη απόκτηση κοντού. Ε ας περιμένουμε τότε και λίγο ακόμα να γυρίσει και ο Μποχωρίδης σε κανα τρίμηνο και θα είναι κομπλε η περιφέρειά μας. Μόνο που τότε δεν ξέρω σε ποια διοργάνωση θα είμαστε. Και αν φυσικά στους κοντούς έχεις λύσεις που ΘΑ έρθουν στους ψηλούς τι έχεις; Ακόμα και εκεί όμως όταν άρχισαν οι φωνές του κόσμου για μεταγραφή και τα πρώτα άρθρα ότ δόθηκε το πράσινο φως για απόκτηση ψηλού, το θέμα θάφτηκε γιατί ο Ραντούλιτσα άρχισε να ανεβαίνει οπότε αφού το θηρίο παίρνει μπρος δεν χρειάζεται άλλος ψηλός.

Εν κατακλειδι για να μην χαλάμε τη ζαχαρένια μας και καταλήξουμε με τίποτα ηρεμιστικά, θα μου φανεί πολύ μεγάλη έκπληξη αν γίνει κάποια μεταγραφή τουλάχιστον μέχρι το ΤΟΠ 16. Αν περάσουμε ίσως να ξανανοίξει το θέμα. Αν αποκλειστούμε συνεχίζουμε ως έχουμε παρότι στο Γιούροκαπ υπάρχουν εξίσου δυνατές ομάδες. Οπότε το μήνυμα στον προπονητή όπως είδα και χτες στην Πράσινη είναι κόψε το κεφάλι σου και βρες τις λύσεις για να περάσεις με το ρόστερ που διαθέτεις γιατί αν δεν περάσεις θα έχεις πρόβλημα. Τα έχουμε δει πια όλα που τίποτα δεν θα μας φανεί περίεργο.

Παρασκευή κοντή γιορτή λοιπόν και ματς κριτήριο για ΟΛΟΥΣ!!!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω