http://www.trifillakia.gr/diafimisteite-sto-trifillakiagr

Ο Παναθηναϊκός ξαναμπήκε σαν μην τρέχει τίποτα στο ματς δεχόμενοι 26 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Και αν αυτό ήταν βαρύ που να φανταζόταν κάποιος αυτό που ακολούθησε στο δεύτερο ημίχρονο με την Ζενίτ ως άλλη Golden State σκόραρε 61 πόντους με τον Κάτας και τους παίκτες να πετάνε στην κυριολεξία χαρταετό. Και το κακό είναι ότι πλέον έγινε κανόνας με τον Ισραηλινό στον πάγκο οι ήττες με μεγάλη διαφορά και με κάτω τα χέρια.

Ο Κάτας έχει σοβαρότατες ευθύνες για την άθλια εικόνα της ομάδας που κάθε εβδομάδα μας εκπλήσσει δυσάρεστα, χωρίς αυτό φυσικά να απαλλάσσει και τους παίκτες από τις δικές τους. Μιλάμε για προπονητή που δεν παίρνει τάιμ αουτ ούτε με αίτηση και που χθες αν δεν μας έσωζε το τηλεοπτικό το σερί της Ζενίτ θα ξεπερνούσε εύκολα το 13-0. Μιλάμε για προπονητή που λες και το κάνει επίτηδες κάθε φορά που η ομάδα βρίσκει μια χημεία και κάνει τις κατάλληλες αλλαγές για να την βγάλει εκτός ρυθμού. Απίστευτα πράγματα που έχουμε χρόνια να δούμε και δεν θυμάμαι αν τα έχουμε δει και ποτέ. Πάλι χτες το σχήμα με Δίπλαρο και Κασελάκη πήγε καλά και έριξε τη διαφορά στους δώδεκα πόντους κι εκείνος τους απέσυρε επαναφέροντας τους «βασικούς» που τα έκαναν ξανά θάλασσα και εκτόξευσαν το κοντέρ τελικά στους +29!

Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες αλλά και ούτε να τους δώσει να καταλάβουν που βρίσκονται και ότι απαγορεύεται να κατεβαίνουν στα ματς σαν περιοδεύον θίασος. Παίκτες με νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου που παίζουν όποτε θυμούνται και που με αυτή τους τη συμπεριφορά θα το πληρώσουν και στους εγχώριους στόχους. Είπαμε η φετινή έκδοση του Παναθηναϊκού ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης και θα πρέπει να ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που εμφανίστηκε στα γήπεδα της Ευρώπης.

Υ.Γ Μεγάλε Δημήτρη Διαμαντίδη θα διαφωνήσω ότι φέτος ο Παναθηναϊκός στάθηκε αξιοπρεπώς στην Ευρώπη. Πιο πολύ σάκος του μποξ έμοιαζε. Φυσικά και δεν έχεις καμία ευθύνη εσύ και ο Αλβέρτης που κάνατε ότι καλύτερο μπορούσατε με τα όπλα που είχατε.

Υ.Γ.1 Κάντε υπομονή για τις εξελίξεις που θα έχουμε στο μπασκετικό τμήμα σε όλα τα επίπεδα και μην ξεχνάτε ότι η ομάδα διεκδικεί τους δύο στόχους και δεν πρέπει ούτε λεπτό να λοξοδρομήσει.

Υ.Γ.2 Μην έχετε αμφιβολία αν υπάρξει δίλλημα μεταξύ Παπαπέτρου και Νέντοβιτς ποιος θα προτιμηθεί.

Υ.Γ.3 Όποιος είδε την αντίδραση του Διαμαντίδη στην ερώτηση για Ομπράντοβιτς μπορεί να καταλάβει αρκετά ξέροντας και τον χαρακτήρα του.

Υ.Γ.4 Ο Παναθηναϊκός έχει ανθρώπους και με τεχνογνωσία και που αγαπάνε την ομάδα και θα βρει τον γνωστό του δρόμο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω