Σκάνδαλο με τον επόπτη του αυριανού ντέρμπι!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μετά τον ορισμό του γαύρου Αρετόπουλου για να διαιτητεύσει τον αυριανό ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, προκύπτει θέμα και με τον βοηθό του.

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην τηλεοπτική "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" ο πρώην διαιτητής Νίκος Διαμαντέας κατήγγειλε ότι ο βοηθός διαιτητή του αυριανού ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ Λεωνίδας Φραγκιαδάκης προήχθη με κομματικά κριτήρια! "Προτίμησαν τον κ.Φραγκιαδάκη και όχι εμένα διότι υπήρξε υπουργική παρέμβαση", δήλωσε ο κ.Διαμαντέας που αναγκάστηκε "να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του".

Στην ίδια εκπομπή παρουσιάστηκε video με μιά απίστευτη ομολογία του παρατηρητή διαιτησίας Κώστα Δάλλα. "Πέτυχα στις εξετάσεις του 2013, αλλά δεν επελέγην ως παρατηρητής. Το 2014 έδωσα πάλι εξετάσεις, πέτυχα και διορίστηκα γιατί παρενέβη υπέρ μου ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Ιωαννίνων Κώστας Βρακάς", δήλωσε ο κ.Δάλλας.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω