Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γάλλος ακραίος του Παναθηναϊκού στο novasports.gr:

Για το πώς πήρε την απόφαση να έρθει στον Παναθηναϊκό: «Ήμουν καλά στην Ιταλία αλλά όταν είδα τη θέληση που είχε ο Παναθηναϊκός και ο προπονητής του με έπεισε να έρθω στην Ελλάδα».

Για το πώς βρήκε τα πράγματα στην ομάδα: «Ήξερα ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Ρώτησα κάποιους παίκτες που είχαν περάσει από την ομάδα και μου το επιβεβαίωσαν».

Για το ποιους ρώτησε: «Τον Σισέ και τον Γκοβού».

Για το που προτιμά να αγωνίζεται: «Στην καριέρα μου έπαιξα κυρίως στα αριστερά, όμως στην Ιταλία με έβαλαν και δεξιά. Μπορώ να παίξω και στις δύο πλευρές. Αν παίξω στα δεξιά μπορώ να σουτάρω καλύτερα αν και προτιμάω στα αριστερά».

Για το ότι φορά τη φανέλα με το «10»: «Ξέρω ότι αυτό το νούμερο το έχουν φορέσει μεγάλοι παίκτες. Έχω πίεση έτσι και αλλιώς και θα προσπαθήσω να τιμήσω το νούμερο αυτό».

Για το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός: «Δεν έχω δει ακόμα όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Μου είχαν πει ότι το ελληνικό είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Είμαι μαχητής και τα δίνω όλα στο γήπεδο. Θα δούμε στο τέλος που θα φτάσουμε. Έχουμε μία μικρή καθυστέρηση όμως μπορούμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα, γιατί όχι».

Για τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος: «Αυτό ενδεχομένως να είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν και άλλες ομάδες με τους ίδιους στόχους. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που βάζει υποψηφιότητα. Ακόμα και αν δεν το κατακτήσουμε θέλουμε να φτάσουμε κοντά και αν δεν το πάρουμε να το πάρουμε του χρόνου. Ήδη κάναμε δύο νίκες και πιστεύω σε ανάλογη συνέχεια».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Mου είπαν ότι δεν θα είναι εύκολο. Στο παρελθόν η ομάδα είχε δυσκολίες σε αυτό το γήπεδο, όμως εμείς πάμε για την νίκη. Τουλάχιστον αν δεν κερδίσουμε να μην χάσουμε. Εγώ όμως μπαίνω στο γήπεδο πάντα για την νίκη».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω