Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει και επίσημα η σεζόν του Παναθηναϊκού Superfoods σε Stoiximan.gr Basket League και Euroleague, οι φίλαθλοι των νταμπλούχων Ελλάδας δείχνουν με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την ανυπομονησία τους αλλά και την στήριξή τους στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Τα εισιτήρια διαρκείας... φεύγουν με γρήγορους ρυθμούς και το «φράγμα» των έξι χιλιάδων καρτών βρίσκεται πλέον πολύ κοντά, με τους ιθύνοντες των «πράσινων» να βλέπουν πως η φετινή πώληση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει ήδη τα περσινά νούμερα. Η ανταπόκριση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού Superfoods είναι μεγάλη, καθώς όλοι περιμένουν την έναρξη της νέας σεζόν τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Σε αυτό έχει συντελέσει φυσικά και η σημαντική μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ, καθώς και οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, που προσφέρουν την δυνατότητα οικονομικού οφέλους, σε σχέση πάντα με τα μεμονωμένα εισιτήρια που εκδίδονται πριν την διεξαγωγή κάποιου αγώνα.

Όπως μπορείτε να δείτε άλλωστε και στον παρακάτω σύνδεσμο, οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 180 ευρώ, ενώ ιδιαίτερα ελκυστικά είναι και τα οικογενειακά πακέτα για γονείς και παιδιά. 

Όπως είναι προφανές λοιπόν, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού Superfoods θα στηρίξουν δυναμικά και την φετινή σεζόν τους νταμπλούχους Ελλάδας και θα αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ, σε μία ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν με σπουδαίους αγώνες και πολύ υψηλούς στόχους.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω