Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ντραγκόφσκι και Ούγκο μέσα με Ατρόμητο!

Την πρώτη τους προπόνηση στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» οι Τάσος Μπακασέτας και Βίτορ Ούγκο, τα δύο τελευταία χρονικά μεταγραφικά αποκτήματα του τριφυλλιού και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους με την πράσινη φανέλα στο αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (9 μ.μ.) στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του θεσμού. 

Οι Μπκασέτας και Ούγκο δέχτηκαν το πατροπαράδοτο... καλωσόρισμα από τους νέους τους συμπαίκτες στο Κορωπί, ενώ νωρίτερα είχαν τετ α τετ με τον Φατίχ Τερίμ στο οποίο έθεσαν εαυτούς στη διάθεσή του για το αυριανό ματς. Ως εκ τούτου, ο Τερίμ αποφάσισε να τους συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας και όλα δείχνουν ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. 

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Φώτη Ιωαννίδη και Φίλιπ Τζούριτσιτς, οι οποίοι ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παλάσιος, Τσέριν, Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας. Σε αυτή βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Ούγκο, Γέντβαϊ, Ακαϊντίν, Σένκεφελντ, Φίκαϊ, Αράο, Πέρεθ, Ζέκα, Κώτσιρας, Βιλένα, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Λημνιός, Κυριόπουλος και Ιωαννίδης.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω