Σάντσεθ: «Να βοηθήσω για τον τίτλο»!

Το «δέσιμο» που δείχνει να δημιουργείται στο πράσινο κέντρο της άμυνας, ανάμεσα σε Τελάντερ και Ταυλαρίδη, έχει βάλει για την ώρα τον 29χρονο σέντερ μπακ στο περιθώριο, παρότι αποκτήθηκε το καλοκαίρι με στόχο να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής. Ωστόσο, ο Ισπανός δεν δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει τη «μάχη» για να καθιερωθεί στην ενδεκάδα, αφού όπως αναφέρει η Live Sport, έχει ανέβει πολύ στις προπονήσεις, έχει βελτιώσει σημαντικά τη φυσική του κατάσταση και βγάζει πάθος και ενέργεια.

Άλλωστε, ο Αναστασίου τον δοκίμασε και σε ρόλο αμυντικού χαφ, αφού και ο ίδιος ψάχνει τρόπους για να αξιοποιήσει την ποιότητα που δεδομένα έχει ως ποδοσφαιριστής. Ο ίδιος ο Σάντσεθ πάντως, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον 42χρονο τεχνικό, πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα που τον πίστεψε το καλοκαίρι, για να πάρει νίκες και να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο. «Επειδή με πιστέψατε, θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα να πάρει νίκες και να διεκδικήσει τον τίτλο» φέρεται να είπε ο Σάντσεθ στον Αναστασίου σε συνομιλία που είχαν, δείγμα της συμπεριφοράς του έμπειρου αμυντικού.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω