Νικολογιάννης: «Χρειάζεται περισσότερους παίκτες με προσωπικότητα ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να κάνει πιο απρόβλεπτο δημιουργικά και επιθετικά τον Παναθηναϊκό.

Να δώσει στον Παναθηναϊκό περισσότερες επιθετικές διαστάσεις προσπαθεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχοντας διαγνώσει το πρόβλημα προβλεψιμότητας που υπάρχει στο παιχνίδι του, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Δεν έχει καμία σύγκριση η περσινή ομάδα με τη φετινή, γιατί ακούγονται κάποιες υπερβολές μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός δεν δέχεται τόσες φάσεις όσες πέρσι και έχουν υπάρξει κάποια παιχνίδια που έχει σκοράρει πολύ, κάτι που δεν γινόταν την περασμένη περίοδο. Ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει πολύ στην τακτική, αλλά έχει προβληματιστεί και θέλει να βάλει κάποια παραπάνω πράγματα στη δημιουργία, για να φτιάχνει η ομάδα περισσότερες ευκαιρίες. Το μεγάλο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό φέτος είναι η διαχείριση των νικών, ενώ χρειάζεται και περισσότερους παίκτες με προσωπικότητα», τόνισε.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω