Μιλάει με τον δεξιό μπακ Φερνάντο Κοστάνζα! (vid)

Και να που οι... μεταγραφές είναι πολύ πιθανό να μην έχουν τελειώσει ακόμη στον Παναθηναϊκό, με την προ ημερών απόκτηση του Ζοσέ Μαουρίσιο. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι άνθρωποι του τριφυλλιού εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη δεξιού μπακ, έχοντας πολύ ψηλά στη λίστα τους το όνομα του Βραζιλιάνου Φερνάντο Κοστάνζα.

Ο 22χρονος αμυντικός, έμεινε ελεύθερος πριν από δύο εβδομάδες (2/10) από τη Μποταφόγκο και η περίπτωσή του έχει ήδη συζητηθεί ανάμεσα στους πράσινους, οι οποίοι σκέφτονται πια την επιπλέον ενίσχυση στο δεξιό άκρο της άμυνας, για δύο λόγους:

Ο πρώτος είναι οι συνεχόμενες μέτριες έως κακές εμφανίσεις του Αργεντινού Φακούντο Σάντσες, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει καλά στο «τριφύλλι».

Ο δεύτερος είναι η πολυήμερη απουσία του Αντονίτο λόγω της σοβαρής ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Ο Ισπανός μπακ, που αποκτήθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου δεν έχει ξεπεράσει ακόμη σε απόλυτο βαθμό τον ιό που του δημιούργησε τη λοίμωξη του αναπνευστικού λίγες μέρες μετά την υπογραφή του στους πράσινους.

Εφόσον βγουν καθαρές οι επόμενες εξετάσεις του (κι επιβεβαιωθεί πως έχει πια εξαφανιστεί ο κίνδυνος μεταδοτικότητας του ιού που), είναι πιθανό να πάρει το ΟΚ από εβδομάδα και να επιστρέψει στο Κορωπί. Ουδείς όμως, μπορεί επί του παρόντος να προβλέψει με ακρίβεια το πότε θα επιστρέψει σε φουλ δράση και πότε θα είναι έτοιμος για να μπει και να βοηθήσει στα ματς των «πράσινων».

Για τους δύο παραπάνω λόγους οι πράσινοι έχουν αποφασίσει να κινηθούν και για δεξιό μπακ, με το όνομα του Φερνάντο Κοστάνζα (μία όχι ιδιαίτερα ακριβή επιλογή, χαμηλού ρίσκου) να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας τους, αν και την τελική... κουβέντα για το αν θα γίνει η μεταγραφή, θα την "πει" μέσα στο Σαββατοκύριακο (17-18/10), ο Λάζλο Μπόλονι.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω