Από το "μικροσκόπιο" του Γιώργου Δώνη θα περάσει τις επόμενες μέρες ο Στέφανος Ρεγκάκος. Ο 21χρονος επιθετικός πήρε μέρος στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (11/07) και θα συνεχίσει να πηγαίνει στο "Γεώργιος Καλαφάτης" για το δοκιμαστικό του.

Ο Δώνης γνωρίζει τον Ρεγκάκο από την εποχή που αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Ατρόμητου και έχει καλή άποψη για τις ικανότητες του. Ωστόσο, επειδή και οι δύο βρίσκονταν στο εξωτερικό τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ο Δώνης θέλει να τσεκάρει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Ρεγκάκος.

Ο Ρεγκάκος δεν έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Νταμπίζα για τους όρους της συνεργασίας τους, αλλά δέχτηκε να προπονηθεί χωρίς να υπογράψει συμβόλαιο. Όμως, είναι βέβαιο ότι εφόσον ο νεαρός στράικερ ικανοποιήσει τον Δώνη, τότε δεν πρόκειται να παρουσιαστεί πρόβλημα στις συζητήσεις.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγάλη ευκαιρία του Ρεγκάκου για να ξεχωρίσει και είναι αποφασισμένος να την αξιοποιήσει. Από την πρώτη προπόνηση με τα "πράσινα" ο 21χρονος ποδοσφαιριστής προσπάθησε πάρα πολύ και είχε θέληση, αλλά πρέπει να δείξει διάρκεια και να πείσει τον Δώνη.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω