Άλλο ένα μήνα εκτός ο Κουρμπέλης!

Μέγα πλήγμα προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον αρχηγό του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα και θα χάσει τα ματς με ΟΦΗ, Βόλο, Λαμία, Ατρόμητο και Ολυμπιακό!

Ο διεθνής μεσοαμυντικός θα υποβληθεί την Τετάρτη στο νοσοκομείο Υγεία σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση στον ορθό κοιλιακό καθώς υπέστη υποτροπή σε χειρουργείο που είχε πραγματοποιήσει πριν από επτά χρόνια!

Ο οργανισμός του αρχηγού του Παναθηναϊκού δεν ανταποκρίθηκε στη συντηρητική αγωγή που πραγματοποίησε για μεγάλο χρονικό διάστημα και από τη στιγμή που οι ενοχλήσεις συνεχίζονταν αποφασίστηκε να προβεί στη συγκεκριμένη επέμβαση προκειμένου να αποκαταστήσει οριστικά το πρόβλημά του.

Για τον Παναθηναϊκό η απώλειά του είναι ένα σοκ και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για τέσσερις εβδομάδες.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω