Πονοκέφαλος από το… πουθενά προέκυψε για τον Γιώργο Δώνη στον Παναθηναϊκό, με τη θλάση που υπέστη ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο τελευταίο σπριντ της προχθεσινής προπόνησης. Η θλάση του αρχηγού του τριφυλλιού είναι δεύτερου βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι μένει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον 15 μέρες. 

Οι πρώτες σκέψεις του πράσινου επιτελείου, είναι ο παίκτης να μην ακολουθήσει την αποστολή στην Ολλανδία, ώστε να μείνει στην Αθήνα και να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας. Βέβαια υπάρχει ένα σενάριο να μεταβεί στην Ολλανδία στα μέσα της προετοιμασίας, αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. 

Στο μεταξύ ο Φάνης Τζανδάρης έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς. Οι πράσινοι θα συνεχίσουν και σήμερα το πρόγραμμα τους με διπλή προπόνηση.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω