Ο Νίκος Παππάς με ποστάρισμα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram προανήγγειλε την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, με μια φωτογραφία που «συνέδεε» το παρελθόν με το παρόν!

Ο Νίκος Παππάς με ανάρτησή του στα social media προανήγγειλε την παραμονή του στον Παναθηναϊκό! Ο διεθνής γκαρντ πόσταρε μια φωτογραφία, ανήμερα των 28ων γενεθλίων του, τονίζοντας πως ένας από τους λόγους που την ανέβασε ήταν για να θυμίσει πως είναι στην ομάδα που πάντα ονειρευόταν και θα συνεχίσει να είναι και τα επόμενα χρόνια!

Στο μήνυμά του ο διεθνής γκαρντ ανέφερε: Ανεβάζω αυτή τη φωτο για 3 λόγους:1ος και πιο σημαντικός , επιβάλλεται να έχω κι εγώ στο ινστα μια φωτογραφία από πιτσιρίκος και να μου γράφετε από κάτω σχόλια για το πόσο γλυκουλίνος ημουν.2ος λόγος γιατί σήμερα έχω γενέθλια και γίνομαι 28 χρονιών ταλέντο και πρέπει να μου ευχηθείτε από κατω.3ος λόγος, άπλα για να μου θυμίσω ότι τα καταφερα.Ειμαι εδώ οπού ονειρευόμουν να είμαι από παιδάκι..και θα συνεχίσω να είμαι.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω