Μετά από την αφαίρεση 6 βαθμών, αλλεπάλληλες προσφυγές, αφαίρεση άδειας συμμετοχής στη Λίγκα, απαγόρευση μεταγραφών, την «προίκα» απαγόρευσης συμμετοχής στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και τον διασυρμό του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε 1,8 εκατ. ευρώ προκειμένου να παραδώσει στον Παιρόζ μια ομάδα χωρίς επιπλέον προβλήματα.

Συγκεκριμένα αναφέρει η «Live Sport» o μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιου κατέβαλε 1,5 εκατ. ευρώ ως συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των 5 εκατ. ευρώ, η οποία θα κλείσει στη Γενική Συνέλευση της 6ης Ιουλίου έτσι ώστε στη συνέχεια να προκηρυχθεί η επόμενη των 20 εκατ. ευρώ, ανοίγοντας τον δρόμο στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Από αυτά τα χρήματα οι 600.000 ευρώ πήγαν σε εφορία και ΙΚΑ, ενώ οι 840.000 δόθηκαν για την εξόφληση της δόσης Μαΐου αλλα και άλλες μικρές «τρύπες». Στο ποσό του 1,5 εκατ. πρέπει να προστεθεί και αυτό των 300.000 ευρώ που μπήκαν μεσοβδόμαδα για να πληρωθεί ένας μισθός και το επίδομα αδείας στους εργαζόμενους της ΠΑΕ, οι οποίοι ήταν «μέσα» ήδη πέντε μήνες.

Πλέον η ώρα μετράει αντίστροφα για τον Πιεμπονγκσάντ. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας δεν είναι απίθανο να έρθει ακόμη και σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τον Αλαφούζο όλες τις λεπτομέρειες του deal και μέχρι την Τρίτη να έχουν δρομολογηθεί τα πάντα για την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω