Σκάνδαλο με είσοδο 1.000 Ισραηλινών στο γήπεδο, φήμες και για περισσότερους!

Η Μακάμπι, ως γνωστόν, πίεζε εδώ και καιρό τις σερβικές Αρχές, ώστε να της επιτραπεί να έχει στο πλευρό της περίπου 1.000 οπαδούς της, που είχαν ταξιδέψει από το Ισραήλ.

Η σερβική αστυνομία ήταν αρκετά διστακτική, όμως το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης το σύνολο του Όντεντ Κάτας προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Μακάμπι ευχαριστεί τη Σερβία και τις τοπικές αρχές, που σε μια περίοδο πόνου και αβεβαιότητας καλωσόρισαν την ομάδα με μια ανοιχτή αγκαλιά, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και γενναιοδωρία, για το καλό του μπάσκετ που όλοι αγαπάμε τόσο και της αδελφότητας μεταξύ των ανθρώπων. Οι οπαδοί της Μακάμπι που ταξίδεψαν στη σερβική πρωτεύουσα έχοντας αγοράσει εισιτήρια θα είναι σε θέση να μπουν στη θρυλική Χάλα Πιονίρ και να στηρίξουν την ομάδα μας στο φιλόξενο Βελιγράδι».

Όπως βλέπετε, η Μακάμπι δεν κάνει λόγο επίσημα για τον αριθμό των εισιτηρίων που έχει στη διάθεση της και το πόσοι οπαδοί της θα βρίσκονται εν τελεί στο Game 3. Ωστόσο, οι Ισραηλινοί κάνουν λόγο με βεβαιότητα για 1.000 φίλους των τυπικά γηπεδούχων.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω